Sortowanie
Źródło opisu
Katalog książek
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Wydział Medyczny
(3)
Autor
Arens-Azevedo Ulrike
(3)
Chorąży Magdalena
(2)
Kwiatkowski Robert
(2)
Tawska Iwona
(2)
Futyma Agata
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Gastronomia
(3)
Kuchnia
(3)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 094490 M, 094489 M (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Tyt. oryg.: Kochen und Backen - ernährungsnewußt und kreativ.
Cz. 1-2 tyt.: Technologia gastronomiczna
Dla uczniów technikum gastronomicznego i hotelarskiego, oraz zasadniczej szkoły zawodowej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 094493 M, 094495 M, 094494 M (3 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 094491 M, 094492 M (2 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej