Sortowanie
Źródło opisu
Katalog książek
(324)
IBUK Libra
(28)
ebookpoint BIBLIO
(4)
Forma i typ
Książki
(322)
E-booki
(32)
Publikacje naukowe
(3)
Czasopisma
(2)
Dostępność
dostępne
(336)
tylko na miejscu
(188)
nieokreślona
(9)
wypożyczone
(2)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(36)
Wydział Politechniczny
(165)
Wydział Medyczny
(138)
Czytelnia Główna
(41)
Czytelnia WP
(120)
Czytelnia WM
(33)
WG Wolny Dostęp
(2)
Autor
Kunachowicz Hanna
(10)
Sikorski Zdzisław E. (1930- )
(8)
Gawęcki Jan
(7)
Berger Stanisław
(6)
Grabowski Dariusz
(6)
Grimm Hans-Ulrich (1955- )
(6)
Gawęcki Jan (1944- )
(5)
Hryniewiecki Lech
(5)
Adamczak Marek
(4)
Babicz-Zielińska Ewa
(4)
Bednarski Włodzimierz (1943- )
(4)
Jarosz Mirosław
(4)
Jurczak Katarzyna
(4)
Michna Waldemar (1929-2013)
(4)
Przysławski Juliusz
(4)
Staroszczyk Hanna
(4)
Świderski Franciszek
(4)
Campbell LeAnne
(3)
Dzieniszewski Jan (1934- )
(3)
Gertig Henryk
(3)
Górecka Danuta (technologia żywności)
(3)
Iwanow Krystyna
(3)
Jeszka Jan
(3)
Kopta Antonina
(3)
Kołożyn-Krajewska Danuta (1954- )
(3)
Kubica Robert (tłumacz)
(3)
Kączkowski Jerzy
(3)
Nadolna Irena
(3)
Pachołek Bogdan
(3)
Pijanowski Eugeniusz (1906-1974)
(3)
Przygoda Beata
(3)
Reps Arnold
(3)
Szponar Lucjan
(3)
Timbrell John
(3)
Witkiewicz Zygfryd (1940- )
(3)
Wiśniewska Małgorzata (1961- )
(3)
Wojewoda Izabela
(3)
Wolnicka Katarzyna
(3)
Łakomy Roman
(3)
Łuszczki Barbara
(3)
Andrejko Mariola
(2)
Andrzejewska Elżbieta ( -2013)
(2)
Andrzejewski Henryk
(2)
Babuchowski Andrzej (biotechnologia)
(2)
Bartkiewicz Halina
(2)
Bator Julita
(2)
Bryła Paweł
(2)
Burzyńska Halina
(2)
Błaszczak Agnieszka
(2)
Błażejak Stanisław
(2)
Cichosz Marcin (1979- )
(2)
Cybulska Emilia Barbara
(2)
Czapski Janusz (1946- )
(2)
Czarniecka-Skubina Ewa
(2)
Disla Steven Campbell
(2)
Filipiak-Szok Anna
(2)
Flaczyk Ewa Maria
(2)
Gil Marian
(2)
Gniewosz Małgorzata
(2)
Gulbicka Bożena
(2)
Gurgul Eugeniusz
(2)
Jastrzębska Aneta
(2)
Jeleń Henryk (biochemia)
(2)
Jędrychowski Lucjan
(2)
Kielesińska Agata
(2)
Kobyłka Agata
(2)
Korczak Józef
(2)
Kowalewska-Piontas Jadwiga
(2)
Kunicka Anna
(2)
Kurzawa Marzanna (1966- )
(2)
Leman Jacek
(2)
Lempka Aleksander
(2)
Leszczyński Krzysztof (technologia żywności)
(2)
Lipińska Edyta
(2)
Małecka Maria
(2)
Michna Waldemar
(2)
Misterska Ewa
(2)
Nikonorow Maksym (1913-1985)
(2)
Nitecka Elżbieta
(2)
Obiedziński Mieczysław W
(2)
Olszańska Anna (ekonomia)
(2)
Pankiewicz Urszula
(2)
Pałacha Zbigniew
(2)
Pływaczewski Wiesław
(2)
Rutkowska Jarosława
(2)
Rychlik Ewa
(2)
Rzeszutek Urszula
(2)
Samotyja Urszula
(2)
Sałek Anna Teresa
(2)
Sikora Tadeusz
(2)
Skrodzka Zdzisława
(2)
Smoczyński Stefan (1941- )
(2)
Sojkin Bogdan
(2)
Szewczyński Jerzy
(2)
Szłyk Edward (1951- )
(2)
Turlejska Halina
(2)
Twardowski Tomasz (1949- )
(2)
Tylingo Robert
(2)
Urban Stanisław (1943-2017)
(2)
Wzorek Wiesław
(2)
Rok wydania
2020 - 2024
(14)
2010 - 2019
(160)
2000 - 2009
(92)
1990 - 1999
(26)
1980 - 1989
(32)
1970 - 1979
(21)
1960 - 1969
(7)
1950 - 1959
(2)
1940 - 1949
(1)
1910 - 1919
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(5)
1945-1989
(2)
1901-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(355)
nieznany (@@@)
(1)
Język
polski
(354)
angielski
(2)
Temat
Żywność
(273)
Przemysł rolno-spożywczy
(42)
Odżywianie
(26)
Żywienie
(25)
Bezpieczeństwo żywności
(13)
Higiena żywności
(13)
Technologia żywności
(13)
Badanie żywności
(11)
Dodatki do żywności
(11)
Substancje odżywcze
(11)
Zanieczyszczenie żywności
(10)
Degradacja środowiska
(9)
Dieta
(9)
Kucharstwo
(9)
Leki
(9)
Rolnictwo
(9)
Żywność naturalna
(9)
Gastronomia
(8)
Dietetyka
(7)
Promieniowanie jonizujące
(7)
Zapewnienie jakości
(7)
Żywność funkcjonalna
(7)
Żywność transgeniczna
(7)
Izotopy promieniotwórcze
(6)
Jakość żywności
(6)
Kuchnia
(6)
Wartość odżywcza
(6)
Zwyczaje żywieniowe
(6)
Postępowanie z żywnością
(5)
Toksykologia
(5)
Zdrowie publiczne
(5)
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
(4)
Chemia
(4)
Fizjologia żywienia
(4)
Interakcje leków z żywnością
(4)
Konsumenci
(4)
Kuchnia (żywność naturalna)
(4)
Ochrona środowiska
(4)
Produkty rolno-spożywcze
(4)
Przemysł spożywczy
(4)
Rolnictwo ekologiczne
(4)
Substancje niebezpieczne
(4)
Surowce roślinne
(4)
Surowce zwierzęce
(4)
Żywność zdrowa
(4)
Artykuły drogeryjne
(3)
Biochemia
(3)
Biotechnologia
(3)
Dietoterapia
(3)
Dodatki żywieniowe
(3)
Farmakokinetyka
(3)
Gospodarka żywnościowa
(3)
Interakcje leków z ziołami
(3)
Kuchnia wegańska
(3)
Marketing
(3)
Narażenie środowiskowe
(3)
Owoce
(3)
Posiłki
(3)
Przepisy o żywności
(3)
Trucizny
(3)
Zanieczyszczenie promieniotwórcze
(3)
Żywność ekologiczna
(3)
Bezpieczeństwo międzynarodowe
(2)
Bezpieczeństwo państwa
(2)
Bezpieczeństwo żywnościowe
(2)
Chłodnictwo i urządzenia chłodnicze
(2)
Cykoria (napój)
(2)
Czarny rynek
(2)
Dostawa towarów
(2)
Drobnoustroje
(2)
Edukacja żywieniowa
(2)
Etyka biznesu
(2)
Gleba
(2)
Gotowanie
(2)
Handel detaliczny
(2)
Kawa
(2)
Kosmetyki
(2)
Leczenie dietą
(2)
Logistyka (organizacja)
(2)
Mięso
(2)
Napoje
(2)
Niedożywienie
(2)
Obyczaje i zwyczaje
(2)
Ocena odżywiania
(2)
Opakowania do żywności
(2)
Organizacje międzynarodowe
(2)
Organizmy transgeniczne
(2)
Polityka żywnościowa
(2)
Produkcja zwierzęca
(2)
Produkty regionalne
(2)
Produkty rolne
(2)
Przemysł
(2)
Roztocze (zool.)
(2)
Rośliny jadalne
(2)
Rynek
(2)
Substancje dodatkowe do żywności
(2)
Suplementy diety
(2)
Surowce
(2)
Tereny zielone
(2)
Towaroznawstwo
(2)
Temat: czas
1989-
(9)
2001-
(2)
1-100
(1)
1001-1100
(1)
101-200
(1)
1101-1200
(1)
1201-1300
(1)
1301-1400
(1)
1401-1500
(1)
1501-1600
(1)
1601-1700
(1)
1701-1800
(1)
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
301-400
(1)
401-500
(1)
500-401 p.n.e.
(1)
600-501 p.n.e.
(1)
700-601 p.n.e.
(1)
800-701 p.n.e.
(1)
901-1000
(1)
do 801 p.n.e.
(1)
Temat: miejsce
Polska
(4)
Unia Europejska
(1)
Świat
(1)
Gatunek
Podręczniki [Typ publikacji]
(9)
Praca zbiorowa
(7)
Podręczniki laboratoryjne [Typ publikacji]
(4)
Tabele [Typ publikacji]
(4)
Poradniki [Typ publikacji]
(3)
Czasopisma naukowe polskie
(2)
Podręczniki akademickie
(2)
Przepisy kulinarne
(2)
Encyklopedia
(1)
Książki kucharskie [Typ publikacji]
(1)
Mianownictwo [Typ publikacji]
(1)
Opracowanie
(1)
Prace popularne [Typ publikacji]
(1)
Raport z badań
(1)
Słowniki [Typ publikacji]
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
Medycyna i zdrowie
(2)
Rolnictwo i leśnictwo
(2)
Biologia
(1)
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Historia
(1)
Matematyka
(1)
356 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia WM
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 134294 Mc (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 134629 T, 133096 T (2 egz.)
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 134630 M (1 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 133095 Tc (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Główna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 139106 C (664) (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia WM
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 138924 Mc (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 131508 TO, 131510 TO, 131509 TO, 128034 T (4 egz.)
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 128032 M, 128031 M (2 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 128033 Tc (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Wydawnictwo Kursów Powszechnych Uniwersytetu Jagiellońskiego)
Piecz.: Bibliotheca Jagiellonica. Dublet
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. TN II 9368 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 134724 T, 134723 T (2 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 134722 Tc (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 038372 TO (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 039602 M (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Biblioteka Akademii Transportu i Przedsiębiorczości)
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 135865 T, 135866 T (2 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 135864 Tc (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Żywność, Jakość, Technologia)
Tyt. oryg.: "A consumer's guide to GM food" 2000.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 056821 TO, 056819 TO, 056820 TO, 036098 TO, 056817 T, 056818 TO (6 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 039689 M (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Zanieczyszczenia chemiczne i biologiczne żywności / Maksym Nikonorow. - Wyd. 2 uzup. i uaktualnione. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1980. - 288, [3] s. : il. ; 21 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 039468 M (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 133110 T (1 egz.)
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 134745 M, 133112 M, 133111 M (3 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 134744 Tc (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 088123 M, 088124 M (2 egz.)
Książka
W koszyku
(Seria Kontinuum)
Mat. z konf. pt.:"(Po)Wolne jedzenie. Slow food, weganizm i inne ruchy żywieniowe w przestrzeni społeczno-kulturowej XXI wieku", która odbyła się w 2013 r.
W cop. r. wyd.: 2013.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 140445 M (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia WM
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 139760 Mc (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 078442 (1 egz.)
Czytelnia Główna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 078441 C (339.5/.9) (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Tyt. grzb. i na okł.: Atlas - kalorie i tłuszcze.
Tyt. oryg.: Kalorien & Fette.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 095406 M (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej