Żywność
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog książek
(273)
Forma i typ
Książki
(271)
Czasopisma
(2)
Publikacje naukowe
(2)
Dostępność
dostępne
(280)
tylko na miejscu
(158)
nieokreślona
(6)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(28)
Wydział Politechniczny
(138)
Wydział Medyczny
(116)
Czytelnia Główna
(31)
Czytelnia WP
(101)
Czytelnia WM
(30)
WG Wolny Dostęp
(1)
Autor
Kunachowicz Hanna
(10)
Sikorski Zdzisław E. (1930- )
(8)
Berger Stanisław
(6)
Grabowski Dariusz
(6)
Grimm Hans-Ulrich (1955- )
(6)
Gawęcki Jan
(5)
Gawęcki Jan (1944- )
(5)
Hryniewiecki Lech
(5)
Adamczak Marek
(4)
Babicz-Zielińska Ewa
(4)
Bednarski Włodzimierz (1943- )
(4)
Jurczak Katarzyna
(4)
Michna Waldemar (1929-2013)
(4)
Przysławski Juliusz
(4)
Staroszczyk Hanna
(4)
Świderski Franciszek
(4)
Gertig Henryk
(3)
Iwanow Krystyna
(3)
Jeszka Jan
(3)
Kopta Antonina
(3)
Kołożyn-Krajewska Danuta (1954- )
(3)
Kubica Robert (tłumacz)
(3)
Kączkowski Jerzy
(3)
Nadolna Irena
(3)
Przygoda Beata
(3)
Reps Arnold
(3)
Timbrell John
(3)
Witkiewicz Zygfryd (1940- )
(3)
Wojewoda Izabela
(3)
Łakomy Roman
(3)
Łuszczki Barbara
(3)
Andrejko Mariola
(2)
Andrzejewska Elżbieta ( -2013)
(2)
Andrzejewski Henryk
(2)
Babuchowski Andrzej (biotechnologia)
(2)
Bartkiewicz Halina
(2)
Bator Julita
(2)
Burzyńska Halina
(2)
Błaszczak Agnieszka
(2)
Błażejak Stanisław
(2)
Cichosz Marcin (1979- )
(2)
Cybulska Emilia Barbara
(2)
Czarniecka-Skubina Ewa
(2)
Filipiak-Szok Anna
(2)
Flaczyk Ewa Maria
(2)
Gil Marian
(2)
Gniewosz Małgorzata
(2)
Gulbicka Bożena
(2)
Gurgul Eugeniusz
(2)
Górecka Danuta (technologia żywności)
(2)
Jarosz Mirosław
(2)
Jastrzębska Aneta
(2)
Jeleń Henryk (biochemia)
(2)
Jędrychowski Lucjan
(2)
Kielesińska Agata
(2)
Korczak Józef
(2)
Kowalewska-Piontas Jadwiga
(2)
Kunicka Anna
(2)
Kurzawa Marzanna (1966- )
(2)
Leman Jacek
(2)
Lempka Aleksander
(2)
Lipińska Edyta
(2)
Małecka Maria
(2)
Michna Waldemar
(2)
Nikonorow Maksym (1913-1985)
(2)
Nitecka Elżbieta
(2)
Obiedziński Mieczysław W
(2)
Olszańska Anna (ekonomia)
(2)
Pachołek Bogdan
(2)
Pałacha Zbigniew
(2)
Pływaczewski Wiesław
(2)
Rutkowska Jarosława
(2)
Samotyja Urszula
(2)
Sałek Anna Teresa
(2)
Sikora Tadeusz
(2)
Skrodzka Zdzisława
(2)
Smoczyński Stefan (1941- )
(2)
Sojkin Bogdan
(2)
Szewczyński Jerzy
(2)
Szłyk Edward (1951- )
(2)
Twardowski Tomasz (1949- )
(2)
Tylingo Robert
(2)
Urban Stanisław (1943-2017)
(2)
Wiśniewska Małgorzata (1961- )
(2)
Wzorek Wiesław
(2)
Zalewski Stanisław
(2)
Zin Marek
(2)
Łoś-Kuczera Maria
(2)
Świątkowska Monika
(2)
Żurek Janusz ( -2003)
(2)
Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
(1)
Amarowicz Ryszard
(1)
Anderson Allan M
(1)
Andrejko Dariusz (1965- )
(1)
Andrzejewski Henryk (1936- )
(1)
Ankiel-Homa Magdalena
(1)
Augustyńska-Prejsnar Anna
(1)
Badora Aleksandra (1964- )
(1)
Baer-Dubowska Wanda
(1)
Bagdach Janusz
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(113)
2000 - 2009
(79)
1990 - 1999
(22)
1980 - 1989
(32)
1970 - 1979
(19)
1960 - 1969
(5)
1940 - 1949
(1)
1910 - 1919
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(4)
1945-1989
(2)
1901-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(272)
nieznany (@@@)
(1)
Język
polski
(273)
Temat
Polska
(1250)
Zarządzanie
(810)
Przedsiębiorstwo
(722)
Język polski
(637)
Budownictwo
(524)
Żywność
(273)
Maszyny
(495)
Język angielski
(489)
Literatura polska
(485)
Historia
(475)
Matematyka
(438)
Kalisz (woj. wielkopolskie)
(432)
Elektrotechnika
(416)
Samochody
(412)
Fizyka
(397)
Środowisko
(395)
Prawo
(388)
Nauka
(373)
Technika
(366)
Przedsiębiorstwa
(355)
Marketing
(351)
Medycyna
(343)
Rachunkowość
(325)
Kultura
(322)
Dzieci
(321)
Unia Europejska
(317)
Bibliotekarstwo
(310)
Filozofia
(289)
Elektroenergetyka
(285)
Przemysł
(283)
Turystyka
(282)
Bezpieczeństwo narodowe
(281)
Ekonomia
(265)
Szkolnictwo wyższe
(264)
Praca
(260)
Wytrzymałość materiałów
(255)
Język niemiecki
(251)
Elektronika
(247)
Zarządzanie przedsiębiorstwem
(237)
Psychologia
(233)
Logistyka (organizacja)
(227)
Automatyka
(226)
Prawo pracy
(224)
Chemia
(220)
Socjologia
(217)
Architektura
(216)
Młodzież
(216)
Informatyka
(214)
Wielkopolska
(214)
Poezja polska
(212)
Samorząd terytorialny
(212)
Metale
(209)
Bezpieczeństwo państwa
(207)
Organizacja
(205)
Rolnictwo
(204)
Bezpieczeństwo międzynarodowe
(203)
Personel
(203)
Innowacje
(199)
Transport
(196)
Pedagogika
(190)
Statystyka
(187)
Woda
(187)
Kraków (woj. małopolskie)
(184)
Terroryzm
(183)
Kadry
(182)
Banki
(181)
Opieka pielęgniarska
(181)
Internet
(180)
Samorząd lokalny
(179)
Literatura
(178)
Sztuka
(177)
Komputery
(172)
Inżynieria mechaniczna
(170)
Mechanika
(170)
Finanse
(169)
Miasta
(169)
Wojsko
(165)
Polityka
(163)
Nauczyciele
(162)
Ochrona środowiska
(161)
Język rosyjski
(159)
Nauczanie
(157)
Obrabiarki
(157)
Regionalizm
(156)
Rodzina
(155)
Sport
(154)
Technologia budowy maszyn
(154)
Kalisz (woj. wielkopolskie ; okręg)
(153)
Mass media
(153)
Produkcja
(153)
Przyrządy pomiarowe
(152)
Polityka społeczna
(151)
Zarządzanie kryzysowe
(151)
Szkolnictwo
(148)
Zdrowie publiczne
(147)
Książka
(144)
Globalizacja
(143)
Silniki spalinowe
(140)
Finanse publiczne
(139)
Kobieta
(139)
Temat: czas
1989-
(9)
2001-
(2)
1-100
(1)
1001-1100
(1)
101-200
(1)
1101-1200
(1)
1201-1300
(1)
1301-1400
(1)
1401-1500
(1)
1501-1600
(1)
1601-1700
(1)
1701-1800
(1)
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
301-400
(1)
401-500
(1)
500-401 p.n.e.
(1)
600-501 p.n.e.
(1)
700-601 p.n.e.
(1)
800-701 p.n.e.
(1)
901-1000
(1)
do 801 p.n.e.
(1)
Temat: miejsce
Polska
(4)
Unia Europejska
(1)
Świat
(1)
Gatunek
Podręczniki [Typ publikacji]
(6)
Tabele [Typ publikacji]
(4)
Podręczniki laboratoryjne [Typ publikacji]
(3)
Czasopisma naukowe polskie
(2)
Podręczniki akademickie
(2)
Przepisy kulinarne
(2)
Encyklopedia
(1)
Książki kucharskie [Typ publikacji]
(1)
Opracowanie
(1)
Poradniki [Typ publikacji]
(1)
Praca zbiorowa
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
Medycyna i zdrowie
(2)
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Historia
(1)
273 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Wg metryki książki: Wyd. 5.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 067678 T, 074218 T (2 egz.)
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 074220 M, 067680 M, 067679 M, 074221 M, 067681 M, 074222 M, 074219 M (7 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 067677 Tc (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Wg metryki książki: Wyd. 5.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 074223 T, 067683 T (2 egz.)
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 067686 M, 074226 M, 074227 M, 074224 M, 067684 M, 074225 M, 067685 M (7 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 067682 Tc (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 059737 TO, 059739 TO, 059738 TO (3 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 036042 TO, 036041 TO (2 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 133023 Tc (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 041276 TO (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 136936 T (1 egz.)
Czytelnia Główna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 136934 C (664) (1 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 136935 Tc (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okładce: "Nowa wiedza o jedzeniu", "Przystępna, wciągająca i pouczająca. Pobudzi cię do myślenia i poszerzy twoje horyzonty. Heston Blumenthal".
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 140493 T, 140358 T (2 egz.)
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 140360 M, 140362 M, 140361 M (3 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 140357 Tc (1 egz.)
Czytelnia WM
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 140359 Mc (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 133022 T (1 egz.)
Czytelnia WP
W opracowaniu: sygn. 133021 Tc (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 125215 TO, 125216 TO, 125214 TO (3 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 125213 Tc (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Zeszyt Naukowy / Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Prezydenta Stanisława Wojciechowskiego w Kaliszu, ISSN 2082-9914 ; nr 25)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 114298 M, 114291 M, 114286 M, 114297 M, 114302 M, 114294 M, 114309 M, 114296 M, 114293 M, 114283 M, 114307 M, 114311 M, 114306 M, 114287 M, 114282 M, 114303 M, 114295 M, 114285 M, 114292 M, 114288 M, 114289 M, 114290 M, 114305 M, 114284 M, 114300 M, 114310 M, 114301 M, 114304 M, 114299 M, 114308 M (30 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 116619 TO (1 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 116618 Tc (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy fizjologii żywienia / Aleksander Szczygieł. - Wyd. 2. - Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1975. - XX, 576 s., 4 s. tabl. : il. ; 24 cm.
W metryce mylnie: Wyd. 1.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 039644 M (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 039651 M (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 092900 M (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 095478 M (1 egz.)
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 133020 T, 133017 T, 133018 T, 133019 T, 131443 T, 139372 T (6 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 131442 Tc (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 133016 T, 133013 T, 133014 T, 133015 T (4 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 094503 M (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej